I maten vår ligger det en helhetlig plan

Hegstad & Blakstad driver to av spisestedene her på Teknobyen, der kortreist, hjemmelaget kvalitetsmat står i hovedfokus hver eneste dag. Se film lengre ned i saken.

25I7374

Da vi først begynte å drømme om kantinedrift, var det med et ønske om å skape en kantine som serverte lunsj slik vi ville ha vår. Godt, nybakt brød, nykvernet kaffe og varmmat som på en god bistro. Glem alt av halvfabrikat og «bake-off» – vi ville skape et sted de ansatte kunne være stolte av, hvor all mat er laget fra bunnen av.

Og slik ble det.

-Hegstad & Blakstad

Vi tror på at et skikkelig måltid er laget fra bunnen av – med gode råvarer og kjærlighet. Det er også grunnen til at årstidenes innvirkning på råvarer er et naturlig utgangspunkt for matlaging hos oss.

Hegstad Blakstad samarbeider med leverandører fra Røros- og fjellregionen i sør til Frosta og Levanger i nord – alt Trøndelag har å by på (og det er mye). Råvarene velges ut fra kvalitet, og rettene du får er nøye satt sammen – uavhengig av om det er en lunsj på farten eller et festbord fra det trønderske matfatet.

Hegstad & Blakstad er driver bak spisestedene på Abels hus og Innovasjonssenteret på Teknobyen, og er regjerende Norgesmestere i Community Catering.