Teknobyen
25I7374
I maten vår ligger det en helhetlig plan

Hegstad & Blakstad driver to av spisestedene her på Teknobyen, der kortreist, hjemmelaget kvalitetsmat står i hovedfokus hver eneste dag. Se film lengre ned i saken.

Vi tror på at et skikkelig måltid er laget fra bunnen av – med gode råvarer og kjærlighet. Det er også grunnen til at årstidenes innvirkning på råvarer er et naturlig utgangspunkt for matlaging hos oss.

Hegstad Blakstad samarbeider med leverandører fra Røros- og fjellregionen i sør til Frosta og Levanger i nord – alt Trøndelag har å by på (og det er mye). Råvarene velges ut fra kvalitet, og rettene du får er nøye satt sammen – uavhengig av om det er en lunsj på farten eller et festbord fra det trønderske matfatet.

Hegstad & Blakstad er driver bak spisestedene på Abels hus og Innovasjonssenteret på Teknobyen, og er regjerende Norgesmestere i Community Catering.

Andre nyheter

Teknobyen

Teknobyen ligger midt på Teknologibuen, sentralt beliggende mellom NTNU og SINTEF på Gløshaugen og St. Olavs Hospital. 75.000 kvm fordelt på 5 moderne næringsbygg, med ca 2.500 ansatte. Nå bygger vi morgendagens arbeidsplass i Teknostallen! Les mer

Kontakt

Resepsjonen Teknobyen
Abels Gate 5
41 42 95 83
adm@teknobyen.no

Redaktør
✍️ Steffen Ødegård

Innhold, design og kode
Skogen