Teknobyen
BT5 Teknobyen 12
Nå starter vi!

Mandag 10.01.22 starter vi arbeidet med byggingen av Teknostallen. Teknostallen skal tilføre moderne og fleksible arbeidsmiljøer i et område som er svært attraktivt for kunnskaps-, forsknings- og teknologibedrifter, og som siste tilskudd i Teknobyen. Det 47 250 kvadratmeter store kontorbygget er planlagt ferdigstilt i september 2025.

De kommende ukene vil byggeplassen gradvis bli gjerdet inn. Sikkerheten til alle arbeidere og omgivelser ivaretas gjennom god planlegging og koordinering, samt oppfølging av HMS rutiner og arbeidsprosesser.

På tomten vil entreprenør starte opp med innvendig sanering og avstivning av deler av den eksisterende fasaden til Teknostallen (se bilde). I løpet av uke 3 skal deler av fasaden fjernes, dette arbeidet vil medføre støy. Rivearbeidet vil pågå frem til 02.02.22.

Fra og med februar vil prosjektet settes i gang for fullt, og følgende arbeid vil da starte opp:

  • Utgraving
  • Bunnledninger
  • Betongarbeider

Spesielt støyende arbeider, eller arbeider som generelt kan være til bry for prosjektets naboer vil varsles i forkant.

Endret kjøremønster og parkering til Teknobyen.

Som kommunisert tidligere blir det snart endret kjøremønster inn til Teknobyen (se vedlagte kart). Samtidig som vi får midlertidig innkjøring til garasjen under Abels gate 9 og Abels gate 5, oppgraderer vi parkeringssystemet som er på Teknobyen. Den grå brikken som må være med i frontruta for å få opp porten byttes ut med kameragjenkjenning fra Trondheim Parkering, for styring av innslipp og flåtesystemer i våre garasjeanlegg. Dato og nærmere info om dette vil komme innen kort tid.

Hvordan holde seg oppdatert eller kontakte oss under byggeperioden?

Vi skal gjøre det vi kan for å holde leietakere, besøkende, naboer og alle som har interesse av det oppdatert på hva som skjer fremover i byggeperioden for Teknobyen. Om du ønsker oppdateringer pr epost send en mail til post@teknostallen.no for å bli oppført på mail-listen. Vi har også opprettet en sms-varsling der alle interessenter kan melde seg på for oppdateringer i perioden.

Sms-varsling: Send «Teknostallen» til 27333

For spørsmål eller andre henvendelser vedrørende prosjektet: post@teknostallen.no

Andre nyheter

Teknobyen

Teknobyen ligger midt på Teknologibuen, sentralt beliggende mellom NTNU og SINTEF på Gløshaugen og St. Olavs Hospital. 75.000 kvm fordelt på 5 moderne næringsbygg, med ca 2.500 ansatte. Nå bygger vi morgendagens arbeidsplass i Teknostallen! Les mer

Kontakt

Resepsjonen Teknobyen
Abels Gate 5
41 42 95 83
adm@teknobyen.no

Redaktør
✍️ Steffen Ødegård

Innhold, design og kode
Skogen