Teknobyen
Enda lettere å ta sykkelen til Teknobyen

Våren er i anmarsj og flere sykler pakkes frem fra boder og garasjer. Vi har sammen med Safebikely fått inn et smart sykkelskap ment for leietakere og besøkende til området!

Årets nye tiltak for tilrettelegging for sykling til Teknobyen er et samarbeid mellom KLP og Safebikely, der vi har fått en løsning som lar deg parkere og oppbevare sykkelen trygt og tørt i Safebikelys sykkelskap som nå står plassert mellom Abels gate 5 og Abels gate 9. Perfekt om du skal en kjapp tur innom kontoret, eller for besøkende til området.

For å ta i bruk skapet, last ned appen til Safebikely og registrer deg - så er du klar!

Teknobyens sykler (Abel & Vilje) har også flyttet inn i skapet og står nå tilgjengelig for booking til Teknobyens leietakere døgnet rundt i samme app. Her må du inviteres inn i en egen gruppe for å få tilgang, send en mail til adm@teknobyen.no så får du tilsendt link for registrering.

...og for dere som lurer på om og når det blir sykkeldager også i vår? JEPP! Dato og nærmere info om dette er rett rundt hjørnet!

Andre nyheter

Teknobyen

Teknobyen ligger midt på Teknologibuen, sentralt beliggende mellom NTNU og SINTEF på Gløshaugen og St. Olavs Hospital. 75.000 kvm fordelt på 5 moderne næringsbygg, med ca 2.500 ansatte. Nå bygger vi morgendagens arbeidsplass i Teknostallen! Les mer

Kontakt

Resepsjonen Teknobyen
Abels Gate 5
41 42 95 83
adm@teknobyen.no

Redaktør
✍️ Steffen Ødegård

Innhold, design og kode
Skogen