Teknobyen
BT5 Teknobyen 8
Til alle leietakere og arbeidstakere i Teknobyen!

Som noen kanskje allerede har sett, har vi nå gått inn en samhandlingsfase med NCC for å detaljplanlegge siste byggetrinn her i Teknobyen. Kort fortalt er dette en samling av alle fagfelt som er involvert i prosjektet. Samspillsfasen vil pågå til høsten 2021, og hvis det blir vedtatt byggestart kan dette skje i starten av 2022.

Det som er planlagt er å fylle hele byggets første etasje med utadrettede næringsaktører i forskjellige utforminger. Her ser vi for oss treningssenter, bakeri, sykkelbutikk – eller andre aktører som kan bidra til å skape liv og røre her i Teknobyen.

I byggets hjerte, som per nå går under navnet «Hagen», er det planlagt en restaurant og et område som kan lukkes igjen og brukes som auditorium. Fra «Hagen» blir det også enkel adkomst ned til garasjen, der det blant annet vil være parkeringsplass til 700 sykler, sykkelverkstedstasjon og garderober med dusj og håndkleservice.

Dette bygget, som blir liggende i hjertet av Teknobyen, har i alle ledd stort fokus på å ivareta og bygge opp under allerede eksisterende bygg i området. Dette være både i form av arkitektur, men også servicetilbud. Likt som resten av Teknobyen, er også planen for dette bygget at det skal være åpent på dagtid for besøkende. Vi har tro på at mulighetene ved et byggetrinn 5 i Teknobyen vil kunne tilføre mye til alle oss som jobber i området.

Som leietaker og arbeidstaker på området skal du være trygg på at all informasjon om en eventuell byggestart vil bli godt og tydelig kommunisert ut i alle våre flater. Underveis i byggeperioden skal vi også være en god partner til alle som holder til i området for sammen å tilrettelegge for de beste løsninger. Det vil også bli avholdt informasjonsmøter og presentasjoner av planene når dette er mer tydeliggjort etter samhandlingsfasen som nå er opprettet (og fysiske møter igjen er noe man kan gjennomføre).

Har du ønsker eller ideer som kan tilføres prosjektet, vil vi i KLP Eiendom sette stor pris på ønsker og ideer fra dere til hvilke servicefunksjoner, næringer eller andre tilbud vi bør tenke på å inkludere i prosjektet.

Send gjerne dette til eiendomsforvalter i ditt bygg:

Bjørnar Pedersen (Abels hus, Innovasjonssenteret og Miljøbygget): bp@klp.no

Petter Aaland (Teknostallen, Prof. Brochs gt 8A): xpa@klp.no

Andre nyheter

Teknobyen

Teknobyen ligger midt på Teknologibuen, sentralt beliggende mellom NTNU og SINTEF på Gløshaugen og St. Olavs Hospital. 75.000 kvm fordelt på 5 moderne næringsbygg, med ca 2.500 ansatte. Nå bygger vi morgendagens arbeidsplass i Teknostallen! Les mer

Kontakt

Resepsjonen Teknobyen
Abels Gate 5
41 42 95 83
adm@teknobyen.no

Redaktør
✍️ Steffen Ødegård

Innhold, design og kode
Skogen