Teknobyen
Fasiliteter i Teknostallen

Bli kjent med alle fasilitetene i Teknostallen.

Teknostallen Eksteriør Vinkel 16 3 Destate no
Treningstilbud

I tilknytning til treningssenteret i 6 etasje etableres det en stor takhage med muligheter for utetrening. Her ligger en løpebane med godt løpedekke på ca 200 meter, med rette lengder på ca. 80 meter. Innenfor banen benyttes arealet til utetreningsapparater og mer åpne gressplener hvor det er mulig og drive ulike trenings- og tøyeøvelser.

Sykkel til jobb

Sykling til og fra jobb er en fysisk aktivitet som både gir helsemessige og miljømessige fordeler. Fysisk aktivitet gir bedre helse, mindre sykefravær, økt trivsel og reduserte kostnader til areal for bilparkering. Dermed er det smart både for arbeidstaker og arbeidsgiver. I tillegg kutter syklistene bilkø i rushtida. Flere kommer fortere fram.

Huseier KLP Eiendom fikk prisen Årets sykkelvennlige arbeidsplass 2019 og ønsker å fortsette å tilrettelegge for sykling i Teknobyen gjennom å etablere en rekke fasiliteter i Teknostallen. Fra Hagen i Teknostallen blir det enkel adkomst ned til garasjen, der det blant annet vil være parkeringsplass til 700 sykler, sykkelverkstedstasjon og garderober med dusj og håndkleservice. I tillegg arrangeres det egne sykkeldager to ganger i året i Teknobyen i forkant av årets sykkelsesonger på vår og høst.

Teknostallen Sykkelparkering v2 3 Destate no
Teknostallen Eksteriør østside v3 3 Destate no
Butikker, kafeer og restauranter

Hele Teknostallen sin første etasje skal fylles med utadrettede næringsaktører i forskjellige utforminger. Her ser vi for oss treningssenter, bakeri, sykkelbutikk – eller andre aktører som kan bidra til å skape liv og røre her i Teknobyen. Målet er å skape et tilskudd til bydelen, både for våre leietakere, lokalbefolkningen og forbipasserende.

Hagen

Hagen i Teknostallens hjerte skal bli en stor, frodig og innglasset helårshage for hele byens befolkning. Den nye storstua har et atrie i midten med glasstak og grønne planter. Konseptet glassoverdekkede gårdsrom med planter er ingen ny idé. I Trondheim kjenner vi godt til glassgatene på Dragvoll og Royal Garden, og i København er Glyptotekets fantastiske innendørs hage fra tidlig 1900-tallet fortsatt et populært sted for museets besøkende og byens borgere. Grønne planter har en generell positiv effekt på vår psykiske helse og trivsel. De bidrar til mindre stressnivå og bedre konsentrasjon.

Fellesarealer i mange av dagens kontorbygg står tomme store deler av døgnet. Det ønsker vi å gjøre noe med gjennom å lage et flerbruksbygg for hele byens befolkning. Vi ønsker at det skal vrimle av mennesker fra tidlig til sent med butikker og kafeer i første etasje med sitteplasser i den tropiske hagen. Det er planlagt en restaurant og et område som kan lukkes igjen og brukes som auditorium med direkte adkomst via store, åpne innganger og butikker og kafeer i første etasje. Byens nye hage blir hele 3 000 kvadratmeter.

Teknostallen Sykkelparkering v2 3 Destate no2
Teknostallen Eksteriør Vinkel 17 3 Destate no
Taket

Taket over 6. etasje skal bli en grønn park og et område for frisk luft, rekreasjon og trening med utsikt over Nidelven og nærområdet. Det etableres dyrkningskasser og en blomstereng med stedegne arter som vil fordrøye mye av overvannet som vil treffe takflaten. Taket har et stort potensial med tanke på biologisk mangfold. Nærheten til Nidelvkorridoren med store løvtrær gjør taket spesielt godt tilrettelagt for småfugl.

I tilknytning til konferanseområde og eksklusive kontorer på vestfløyen i 6 etasje ligger en stor takterrasse på ca 400 m2. Terrassen er sør- og vestvendt med utsyn over Nidelvkorridoren og gravplassen mot Byåsen og Storheia.

Takflaten kan også benyttes som en arena for trening med den store løpebanen og diverse utetreningsapparater.

Vil du vite mer?

Bjørnar 1

Bjørnar Pedersen

Eiendomsforvalter

916 11 007
bjornar.pedersen@klp.no

👋 Meld interesse

Meld interesse

Har du spørsmål tilknyttet utviklingen av Teknostallen, eller vil du se hvilke muligheter du kan ha her? Ta kontakt med oss på telefon, mail eller ved å bruke skjemaet.

Bjørnar Pedersen
Eiendomsforvalter

bjornar.pedersen@klp.no
916 11 007

Teknobyen

Teknobyen ligger midt på Teknologibuen, sentralt beliggende mellom NTNU og SINTEF på Gløshaugen og St. Olavs Hospital. 75.000 kvm fordelt på 5 moderne næringsbygg, med ca 2.500 ansatte. Nå bygger vi morgendagens arbeidsplass i Teknostallen! Les mer

Kontakt

Resepsjonen Teknobyen
Abels Gate 5
41 42 95 83
adm@teknobyen.no

Redaktør
✍️ Steffen Ødegård

Innhold, design og kode
Skogen