Teknobyen
Om Teknobyen

Teknobyen ligger midt på Teknologibuen, sentralt beliggende mellom NTNU og SINTEF på Gløshaugen og St. Olavs Hospital. Nærhet til bysentrum og offentlige kommunikasjonsmidler, tog og flybuss. 75.000 kvm fordelt på 5 moderne næringsbygg hvor ca 2.500 ansatte blir ivaretatt på sin arbeidsplass.


25 I7649
Meget godt tilrettelagt for syklende og gående med tiltak som:
  • Garderober i alle bygg med håndklelevering, til fri bruk for leietakerne.
  • Innendørs sykkelparkering med vaske og vedlikeholdsstasjoner samt opplegg for lading av el-sykler.
  • Sykkeldager før ny sykkelsesong (høst og vår).
  • Betjent resepsjon i Abels gate 5, som blant annet betjener utlån av møterom og el-syklene.
  • 3 personalrestauranter og Slabberas som er områdets kaffebar.
Den beste partner for dagene som kommer.

Teknobyen er eid og drevet av KLP Eiendom Trondheim, som er et heleid datterselskap av KLP. Selskapet er en av Norges største aktører innen forvaltning, utvikling og drift av eiendom.

Når våre leietakere har spørsmål om leieforholdet eller trenger praktisk hjelp, får de bistand fra fagfolk som arbeider i KLP Eiendom. Vi tar hånd om forvaltning, drift og vedlikehold selv. Våre leietakere kan ha tillit til at vi vil være en god samarbeidspartner gjennom hele leieforholdet.

Hos oss blir du tatt godt vare på: Alle bygge- og vedlikeholdsprosjekter kjøres i egen regi og det daglige tilsynet av eiendommene utføres av KLPs egne ansatte.

Dette gir raske beslutninger hvor dine innspill blir med helt til mål.

Abels Hus

Teknobyen

Teknobyen ligger midt på Teknologibuen, sentralt beliggende mellom NTNU og SINTEF på Gløshaugen og St. Olavs Hospital. 75.000 kvm fordelt på 5 moderne næringsbygg, med ca 2.500 ansatte. Nå bygger vi morgendagens arbeidsplass i Teknostallen! Les mer

Kontakt

Resepsjonen Teknobyen
Abels Gate 5
73 54 02 00
adm@teknobyen.no

Redaktør
✍️ Steffen Ødegård

Innhold, design og kode
Skogen ♥️ Intent