Spis godt i Teknobyen
Det kan være lett å glemme tiden når du setter deg ned med en kopp kaffe eller en bedre lunsj, men kanskje er det akkurat det du trenger for å nullstille til neste arbeidsøkt.
Hos oss i Teknobyen kan du velge mellom fire spisesteder med lokal forankring, men verdensomspennende inspirasjon – fra Miljøbyggets Prima, som byr på dagens fangst fra Trondheimsfjorden to dager i uka og ellers spennende smaker som andeconfit og svinenakke, til koselige Slabberas, hvor håndverksbakst og lokalbrent kaffe gjør underverker for hvilepulsen.
Hegstad & Blakstad finner du i Abels hus og Innovasjonsbygget (Abels gate 5), hvor de har utfordret kantineopplevelsen med et bistrokonsept som oser av kvalitet. Her jobber kokkene kreativt i utviklingen av en ukentlig meny, som like gjerne kan bestå av internasjonale retter som tradisjonskost. Hver dag kan du velge mellom en suppe og en varmrett, som er varsomt komponert med sesongbaserte råvarer, gjerne fra lokale leverandører.
Ble du sulten? Sjekk dagens lunsj.
Nytt konsept
Når vi neste år åpner dørene til Teknostallen, utvider Teknobyen med fem nye konsepter, inkludert bar og scene. Gled deg til kaffepauser under appelsintrær og palmer i den subtropiske hagen, mens solen skinner ned gjennom glasstaket. På finværsdager kan du dessuten ta med kaffekoppen oppe på taket for en ekstra forfriskende pause fra kontorlandskapet.
Fra et matperspektiv er fredag et stort høydepunkt i Teknobyen. Da kan du nemlig starte dagen med frokostslabberas på Slabberas i Innovasjonsbygget, hvor du kan velge mellom et variert utvalg av pålegg, eggeprodukter, yoghurt og bakst mens lukten av nykvernet kaffe sprer seg i rommet. Miljøbyggets populære burgerfredag hos Prima blir raskt en favoritt som setter standarden for helgen som kommer. Langåpent hos Slabberas gjør det også mulig å avslutte arbeidsuka med en øl i godt lag.
5
Ulike matkonsept i 2025
3
Lunsjrestauranter
20
Kokker i aktivitet
5
Ulike matkonsept i 2025
3
Lunsjrestauranter
20
Kokker i aktivitet