Dji 0032

Aktuelt

BT5 Teknobyen 11
FEB. 25, 2021

Til alle leietakere og arbeidstakere i Teknobyen!

Som noen kanskje allerede har sett, har vi nå gått inn en samhandlingsfase med NCC for å detaljplanlegge siste byggetrinn her i Teknobyen. Kort fortalt er dette en samling av alle fagfelt som er involvert i prosjektet. Samspillsfasen vil pågå til høsten 2021, og hvis det blir vedtatt byggestart kan dette skje i starten av 2022.

Les mer
Teknobyen BT5 takterrasse
FEB. 12, 2021

KLP har valgt NCC

Kommunal Landspensjonskasse (KLP) har valgt NCC som samarbeidspartner når de skal utvikle sitt spennende nybygg i Teknobyen i Trondheim.

Les mer
Ab5 Fasade
NOV. 02, 2020

Sykkeldager i Teknobyen

Det er tid for sykkeldager, ta med deg sykkelen for en sjekk og service!

Les mer
Slabberas
OKT. 30, 2020

Slabberas er åpnet!

Etter en periode med mørke lokaler er endelig Slabberas gjenåpnet og klare for å ta imot alle som jobber eller bor i området. Hvorfor ikke starte dagen med en nytraktet kaffe, ta frokosten eller lunsj her som et lite avbrekk i en ellers hektisk hverdag?

Vi har tatt en kjapp prat med Simon og hørt hvordan han skal styre skuta Slabberas og hva vi kan vente oss når vi tar turen innom!

Les mer
Honning
OKT. 20, 2020

Årets honning fra Abels Hus

Bier og humler, men også andre pollinerende insekter som sommerfugler, biller og blomsterfluer, er nødvendige for at blomstrende planter skal kunne formere seg. Særlig biene har stor økologisk og økonomisk innvirkning på grunn av sin viktige rolle i pollinering av planter. Opp mot 30 prosent av den maten vi spiser er direkte eller indirekte avhengig av bestøvningen som bier gjør.

Les mer
Townie Go
JUN. 09, 2020

Book sykkel fra Teknobyen!

Nå kan du som leietaker i Teknobyen gratis booke deg en elsykkel for å komme deg kjapt og miljøvennlig til din neste avtale rundt om i byen.


Syklene har fått navnene Abel og Vilje, etter matematiker Niels Henrik Abel og Vilje (Vili) som fra Norrønt var en av brødrene til Odin. Vilje var blant annet den som ga forstand og bevegelse til Ask og Embla.

Les mer