Dji 0032

Aktuelt

Townie Go
JUN. 09, 2020

Book sykkel fra Teknobyen!

Nå kan du som leietaker i Teknobyen gratis booke deg en elsykkel for å komme deg kjapt og miljøvennlig til din neste avtale rundt om i byen.


Syklene har fått navnene Abel og Vilje, etter matematiker Niels Henrik Abel og Vilje (Vili) som fra Norrønt var en av brødrene til Odin. Vilje var blant annet den som ga forstand og bevegelse til Ask og Embla.

Les mer
KLP 874x500
JAN. 09, 2020

Abels Hus - bygd for syklister

Abels Hus i Teknobyen i Trondheim er et paradis for jobbsyklister.

Sitat: Miljøpakken, Trondheim Næringsforening og Syklistenes Landsforening

Les mer
Bjørnar AB5
NOV. 14, 2019

Bli med på en rundtur i Teknobyen!

Vi har fått slå følge med Bjørnar, som er forvalter i Teknobyen, på en rundtur for å se hvilke fasiliteter og tilbud området har. Sjekk den ut under!

Les mer
Anna Ida Pezzot
OKT. 04, 2019

Nytt kunstprosjekt i Abels hus

KLP og NTNU KIT har inngått samarbeid for utsmykking av foajeen i Abels hus, der frittstående verker fra studenter vil stilles ut. Vi er nå kommet til prosjektets andre utstilling, kalt "pleasent sounds". Det vil komme flere utstillinger i tiden fremover, der det ene verket skal avløses av det neste.

Les mer
KLP profilbilde 2016 Hanne Jonassen 09
SEP. 16, 2019

Sykkeldager i Teknobyen

Høsten er i anmarsj, og tradisjon tro er det tid for sykkeldager på Teknobyen, ta med deg sykkelen for en sjekk og service!

Les mer
Roger
AUG. 27, 2019

Bli bedre kjent med Roger i Teknobyen

Vi har tatt en nærmere prat med Roger som jobber som driftstekniker og driftssjef her i Teknobyen, og hvordan han jobber for å ivareta byggene og oss som har vårt daglige arbeide her på området.

Les mer