Dji 0032

Aktuelt

Teknostallen Minecraft
AUG. 02, 2021

Bygg Teknostallen i Minecraft

I anledning “Levende Abels gate” har vi fokus på byutvikling innen Trondheim bydel Elgeseter. I denne bydelen skal den gamle trikkestallen bygges om og bli til bydelens nye “Teknostallen”!
Her blir det alt fra kontorlokaler og næringsarealer til løpebane på taket og masse mer.
Selv med alle planene er det fortsatt mye av innholdet i bygget som ikke er planlagt.

Les mer
Bilde7
APR. 16, 2021

Enda lettere å ta sykkelen til Teknobyen

Våren er i anmarsj og flere sykler pakkes frem fra boder og garasjer. Vi har sammen med Safebikely fått inn et smart sykkelskap ment for leietakere og besøkende til området!

Les mer
BT5 Teknobyen 11
FEB. 25, 2021

Til alle leietakere og arbeidstakere i Teknobyen!

Som noen kanskje allerede har sett, har vi nå gått inn en samhandlingsfase med NCC for å detaljplanlegge siste byggetrinn her i Teknobyen. Kort fortalt er dette en samling av alle fagfelt som er involvert i prosjektet. Samspillsfasen vil pågå til høsten 2021, og hvis det blir vedtatt byggestart kan dette skje i starten av 2022.

Les mer
Teknobyen BT5 takterrasse
FEB. 12, 2021

KLP har valgt NCC

Kommunal Landspensjonskasse (KLP) har valgt NCC som samarbeidspartner når de skal utvikle sitt spennende nybygg i Teknobyen i Trondheim.

Les mer
Ab5 Fasade
NOV. 02, 2020

Sykkeldager i Teknobyen

Det er tid for sykkeldager, ta med deg sykkelen for en sjekk og service!

Les mer
Slabberas
OKT. 30, 2020

Slabberas er åpnet!

Etter en periode med mørke lokaler er endelig Slabberas gjenåpnet og klare for å ta imot alle som jobber eller bor i området. Hvorfor ikke starte dagen med en nytraktet kaffe, ta frokosten eller lunsj her som et lite avbrekk i en ellers hektisk hverdag?

Vi har tatt en kjapp prat med Simon og hørt hvordan han skal styre skuta Slabberas og hva vi kan vente oss når vi tar turen innom!

Les mer