Teknobyen
Morgendagens
kontorplass

Nå bygges Teknostallen, Trondheims nye senter for teknologi og innovasjon!

Teknostallen Eksteriør Vinkel 17 3 Destate no
Byens nye oase

Teknostallen skal tilføre moderne og fleksible arbeidsmiljøer i et område som er svært attraktivt for kunnskaps-, forsknings- og teknologibedrifter, og som siste tilskudd i Teknobyen. Arkitekturen skal ha en frodighet som fremmer helse, trivsel og produktivitet.

Fra utsiden av Teknostallen vil nybygget fremstå lyst og svevende over de eksisterende karakteristiske fasadene i Trikkestallen, mens det inne er dyrket frem en eventyrlig hage i det store atriet.

💻
Fleksible kontorer

Teknostallen er tilrettelagt for endring. Vi tilpasser og lager fleksible løsninger som passer våre leietakeres stadig skiftende behov.

🚲
Gratis sykkelservice

Vi ønsker å bidra til at flest mulig velger sykkel til jobb. Teknostallen har fasiliteter som gratis sykkelservice, parkering og egne sykkeldager.

🍽️
Lunsj og middag

Teknostallen får et rikholdig utvalg av mat og drikke av ypperste kvalitet. Både leietakere og besøkende kan nyte godt av det brede tilbudet av restauranter og spisesteder.

🏃🏽‍♀️
Helsetilbud

Med en løpebane på taket og treningssenter i 1. etasje er det store muligheter for å trene både innendørs og utendørs. Teknostallen ligger i et område med flere helsebedrifter så helsetilbud som fysioterapi, apotek og sykehus ligger innen kort avstand.

✌️
Butikker

Teknostallen skal inneholde et bredt utvalg av spisesteder og butikker som skal være attraktive, nyttige og tilføre verdi for både leietakere og nærområdet.

🤝
Sosial arena

Teknostallen skal fungere som en sosial samlingsplass både for leietakere, befolkningen i nærområdet og forbipasserende. Bygget skal ha store, åpne innganger med butikker og spisesteder i første etasje med sitteplasser i den tropiske hagen.

Teknostallen Eksteriør Vinkel 02 v3 3 Destate no
Vi åpner i 2025!

Mandag 10.01.22 startet vi arbeidet med byggingen av Teknostallen. Det 47 250 kvadratmeter store kontorbygget er planlagt ferdigstilt i september 2025.

Teknostallen Sykkelparkering v2 3 Destate no2
Hagen

Hagen i Teknostallens hjerte skal bli en stor, frodig og innglasset helårshage for hele byens befolkning. Den nye storstua har et atrie i midten med glasstak og grønne planter. Konseptet glassoverdekkede gårdsrom med planter er ingen ny idé. Les mer

Teknostallen Eksteriør Vinkel 16 3 Destate no
Taket

Taket over 6. etasje skal bli en grønn park og et område for frisk luft, rekreasjon og trening med utsikt over Nidelven og nærområdet. Det etableres dyrkningskasser og en blomstereng med stedegne arter som vil fordrøye mye av overvannet som vil treffe takflaten. Taket har et stort potensial med tanke på biologisk mangfold. Nærheten til Nidelvkorridoren med store løvtrær gjør taket spesielt godt tilrettelagt for småfugl. Les mer

Vil du vite mer?

Bjørnar 1

Bjørnar Pedersen

Eiendomsforvalter

916 11 007
bjornar.pedersen@klp.no

👋 Meld interesse

Meld interesse

Har du spørsmål tilknyttet utviklingen av Teknostallen, eller vil du se hvilke muligheter du kan ha her? Ta kontakt med oss på telefon, mail eller ved å bruke skjemaet.

Bjørnar Pedersen
Eiendomsforvalter

bjornar.pedersen@klp.no
916 11 007

Teknobyen

Teknobyen ligger midt på Teknologibuen, sentralt beliggende mellom NTNU og SINTEF på Gløshaugen og St. Olavs Hospital. 75.000 kvm fordelt på 5 moderne næringsbygg, med ca 2.500 ansatte. Nå bygger vi morgendagens arbeidsplass i Teknostallen! Les mer

Kontakt

Resepsjonen Teknobyen
Abels Gate 5
41 42 95 83
adm@teknobyen.no

Redaktør
✍️ Steffen Ødegård

Innhold, design og kode
Skogen