Teknobyen
Abels gate 5 fellesområder 2
Arrangementer i Teknobyen

I februar har vi flere spennende møter innen innovasjon, infrastruktur, landskap samt hvordan man kan utnytte AI og gjøre Trondheim til en attraktiv ai-hub. Alle møtene er åpen for påmelding via Nitr eller Trondheim Tech-Port og blir gjennomført i Abels gate 5, velkommen skal du være!

07.02: 10.00-11.30

Startskudd for NTNU Campussamling – markedsmøte om arbeidet med infrastruktur og landskap (P0)

Statsbygg, Maskinentreprenørenes forbund, EBA Trøndelag og NiT inviterer potensielle leverandører til markedsmøte om første byggeetappe i NTNU Campussamling.

Regjeringen har gitt grønt lys for gjennomføring av byggeprosjektet i forslag til statsbudsjett for 2024. Byggeprosjektet vil pågå fra 2024 og etter planen frem til 2030. Byggeprosjektet er inndelt i syv delprosjekter. I 2024 er det oppstart av delprosjektene P0, P1 og P2. Første byggeetappe i NTNU Campussamling (NCS) forberedes nå for oppstart.

Les mer og meld deg på her!

09.02: 08.00-10.00

09.02 / Abels gate 5 / 08.00-10.00: Innovasjonsdistrikt & kommunikasjon - let's do it!

Velkommen til Innovasjonsdistriktet – der kunnskap, kapital og talent smelter sammen i en eksplosjon av innovasjon!

Trondheim Tech Port inviterer til et frokostmøte der vi deler tanker og ideer om effektiv kommunikasjon og inspirerende innhold i Kunnskapsaksen. Vi retter særlig oppmerksomhet mot Innovasjonsdistrikt Elgeseter gate. Dette møtet er åpent for alle i eiendomssektoren, næringslivet, medlemmer av Trondheim Tech Port, offentlig sektor, akademikere, forskere og studenter. Det blir en uformell setting hvor vi håper å skape en atmosfære for å dele tanker og erfaringer.

Les mer og meld deg på her!

29.02 : 18.00-20.30

29.02 / Abels gate 5 / 18.00-20.30: Ung Arena - Hvordan kan Trondheim bli en attraktiv AI-Hub?

Ung Arena tar ballen fra «Hjerneflukten» på alvor, og nå er det på tide med fortsettelsen.

Denne gangen hopper vi på den populære AI-bølgen, og spør: Hva kan vi legge til rette for at Trondheim skal tiltrekke seg AI-kompetanse og innovasjon? Vi møter AI-bedrifter som har lyktes i Trondheim og som forteller sin historie. I tillegg inviterer vi til debatt med de fremste ekspertene i bransjen med et mål om å finne ut hvordan Trondheim kan være i front for å utvikle og ta i bruk ny AI-teknologi.

Les mer og meld deg på her!

Andre nyheter

Teknobyen

Teknobyen ligger midt på Teknologibuen, sentralt beliggende mellom NTNU og SINTEF på Gløshaugen og St. Olavs Hospital. 75.000 kvm fordelt på 5 moderne næringsbygg, med ca 2.500 ansatte. Nå bygger vi morgendagens arbeidsplass i Teknostallen! Les mer

Kontakt

Resepsjonen Teknobyen
Abels Gate 5
41 42 95 83
adm@teknobyen.no

Redaktør
✍️ Steffen Ødegård

Innhold, design og kode
Skogen