Teknobyen
Teknostallen Minecraft
Bygg Teknostallen i Minecraft

I anledning “Levende Abels gate” har vi fokus på byutvikling innen Trondheim bydel Elgeseter. I denne bydelen skal den gamle trikkestallen bygges om og bli til bydelens nye “Teknostallen”!Her blir det alt fra kontorlokaler og næringsarealer til løpebane på taket og masse mer.Selv med alle planene er det fortsatt mye av innholdet i bygget som ikke er planlagt.

Bli med å bygge dette nybygget etter arkitektenes planer (se bildene) og bruk din kreativitet for å vise hva som kan være på innsiden av bygget. Hva kan det være? Et badebasseng? Teater? Urban natur? Konsertlokaler? Hoppetårn? Trampoline rom? Bare fantasien setter grenser!

Dette er en digital konkurranse der vi gjerne vil at du skal bygge hjemme hos deg selv. Vi vil at du sender bilder av kunstverket ditt til Bylab.elgeseter@gmail.com fra og med mandag d. 2 august og mandag d. 16 august som er start og slutt datoene for denne konkurransen. Elgeseters levende bygate styregruppe og delegater fra utbyggerne (KLP) samt bibliotekets Minecraft ekspert skal se på bidragene og kåre vinner 1. 2. 3. plass!

Vinnerne blir kåret mandag 23 august.
Premieutdelingen til vinnerne finner sted på Bøker og Bylab onsdag 1 september klokken 18.00.

Premiene er som følger:
1.plass 1500kr
2.plass 1000
3.plass 500

Vi vil også kjøre en kontinuerlig presentasjon på skjerm av Minecraft byggverkene på Bøker og Bylab i en tid etterpå så hele byens befolkning kan beundre forslagene.Er det noen spørsmål kan dere kontakte biblioteket på facebook eller på e-post adressen ovenfor.Så dette gjør du for å være med:Bygg den nye Teknostallen hjemme hos deg selv i Minecraft.

Bruk vedlagte bilder for inspirasjon til å bygge din versjon.
Lag fotomaterialet, enten screenshots eller video, kanskje ta bilder med din telefon og send de på mail til Bylab.elgeseter@gmail.com. Vil vil gjerne at dere skriver en kort forklaring på ditt bygg og dine tanker rundt det. Det kan også være tale på videoen av bygget.
Når vinneren er kåret vil de tre på topp komme til Bøker og Bylab for å få premien sin.

Lykke til!

Andre nyheter

Teknobyen

Teknobyen ligger midt på Teknologibuen, sentralt beliggende mellom NTNU og SINTEF på Gløshaugen og St. Olavs Hospital. 75.000 kvm fordelt på 5 moderne næringsbygg, med ca 2.500 ansatte. Nå bygger vi morgendagens arbeidsplass i Teknostallen! Les mer

Kontakt

Resepsjonen Teknobyen
Abels Gate 5
41 42 95 83
adm@teknobyen.no

Redaktør
✍️ Steffen Ødegård

Innhold, design og kode
Skogen